comunicate de presă evenimente recomandări

A început o nouă ediție a Festivalului Internațional de Carte pe Litera.ro

scris de citestema.ro

În perioada 21-27 august are loc Festivalul Internațional de Carte exclusiv pe Litera.ro. Autori de top, intervievatori avizați, discuții consistente despre ultimele apariții editoriale, liste de lectură, recomandări de cărți premium sunt doar câteva dintre plusurile acestor zile în care celebrăm literatura bună pe Litera.ro.

Timp de 7 zile, vă așteptăm să urmăriți LIVE, pe litera.ro și pe pagina de Facebook a Editurii Litera, interviuri în premieră, dezbateri literare și întâlniri mult așteptate cu cei mai cunoscuți scriitori ai momentului.

Deschidem festivalul cu un interviu-eveniment cu Amitav Ghosh, scriitor ale cărui cărți au fost traduse în peste 30 de limbi, realizat de Ioana Bâldea Constantinescu, jurnalist cultural.

Iată programul complet al Festivalului Internațional de Carte, ediția a III-a:

Luni, 21 august, ora 18:00

Amitav Ghosh, autorul romanului „Insula armelor“, în dialog cu Ioana Bâldea Constantinescu

Marți, 22 august, ora 18:00

Despre „Țara zăpezilor“, de Sebastian Faulks, cu Laura Câlțea și Ioana Bâldea Constantinescu

Miercuri, 23 august, ora 18:00

Fenomenul BookTok. Despre pagini, pixeli și postări, cu cinci fani ai cărților de pe BookTok România

Joi, 24 august, ora 18:00

Despre cartea-eveniment „Surrender. 40 de piese, o singură poveste“, de Bono, cu Mihai Dinu și Ioana Bâldea Constantinescu

Vineri, 25 august, ora 18:00

Vex King, autorul romanului „Mai aproape de iubire“, în dialog cu Justina Bandol

Sâmbătă, 26 august, ora 18:00

Despre cărțile verii, cu Adriana Moca și Ioana Bâldea Constantinescu

Duminică, 27 august, ora 18:00

Harry Whittaker, coautorul romanului „Cele sapte surori. Atlas. Povestea lui Pa Salt“, în dialog cu Laura Frunză

În cele șapte zile de festival, grație reducerilor generoase, cititorii își vor putea completa biblioteca proprie cu bestsellere din întreaga lume. Pe Litera.ro, cititorii vor găsi cărți la reduceri de până la 70% și vor primi cadou cele două volume ale autorului Abdulrazak Gurnah (Abandon și Paradis), la orice comandă de peste 179 de lei.

Mai mult, cititorii care vor posta o imagine cu lecturile Litera, folosind în descriere cele două hashtaguri ale festivalului: #editura_litera și #festivalul_international_de_carte_litera, pot câștiga un tote bag personalizat.

Vă invităm să petrecem împreună cea de-a III-a ediție de Festival pe toate platformele editurii Litera: site Litera.ro; Facebook Editura Litera; Instagram Editura Litera; TikTok Editura Litera; Youtube Editura Litera; Newsletter Litera.

despre autor

citestema.ro

Citeşte-mă! Citeşte, mă!

scrie un comentariu