libris.ro

Conform organizatorilor, ediția din acest an a înregistrat un număr record de manuscrise, iar misiunea juriului format din Al. Cistelecan – președinte, Ruxandra Cesereanu, Romulus Bucur, Caius Dobrescu, Radu Vancu și Adrian Lăcătuș, nu a fost deloc simplă.

Prin câştigarea Premiului „Alexandru Mușina”, Antonia Andra Mihăilescu, pe care o puteţi citi periodic şi în cadrul rubricii noastre de poezie, Kooperativa Poetică, primeşte 500 de euro, iar volumul său va fi publicat în colecția AM a Editurii Tracus Arte.

Premiul „Budila Express” (publicarea volumului în aceeaşi colecţie) a fost acordat poetului Andrei Codrin Bucur, iar Premiul „Regele Dimineții” (publicarea volumului în aceeaşi colecție) poetei Lena Chilari.

Alte două manuscrise, semnate de Alexandra Pâzgu și Florin Cosmin Bobei, foarte apropiate de valoarea celor premiate, au fost distinse cu mențiuni și vor apărea tot la Editura Tracus Arte, în colecția AM.

Premiul „Alexandru Mușina” pentru debut în poezie este acordat de Editura Aula Magna, în parteneriat cu Facultatea de Litere a Universității Transilvania din Brașov și cu Editura Tracus Arte.


Sursa foto Antonia Mihăilescu: Facebook

carturesti.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here