polirom.ro

Clubul de carte Litera continuă, dar se mută din offline în online! Eşti invitat la o discuţie despre Berta Isla, un roman superb semnat de unul dintre cei mai apreciați scriitori spanioli contemporani – Javier Marias.

În perioada 24 – 29 martie, poţi împărtăși zilnic opiniile tale despre carte, într-o discuție moderată de Cristina Stănciulescu, pe pagina de Facebook dedicată.

Despre carte 

În liceu, Berta Isla a decis că se va căsători cu Tomás Nevinson, colegul ei de clasă atrăgător, jumătate spaniol și jumătate englez, cu un talent special pentru limbi străine și accente. Dar când Tomás își termină studiile universitare la Oxford și ar trebui să se întoarcă definitiv la Madrid, este alt om. Cu puțin timp înainte de încheierea ultimului an, ghinionul îl aduce pe Tomás în miezul unei situații fără ieșire. I se oferă o singură posibilitate de scăpare: să intre în slujba serviciilor secrete britanice. Din acel moment, viața pe care el și Berta și-o plănuiseră este definitiv compromisă. Mulți ani de acum încolo, Berta trebuie să accepte absențele îndelungate și secretele intangibile ale lui Tomás. Va mai fi vreodată viața lor așa cum au sperat?  

carturesti.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here