elefant.ro

Este în plină desfăşurare Black Friday 2019 pe principalele site-uri din România care vând cărţi: libris.ro şi elefant.ro. Câteva titluri ni se par de neratat.

Astfel, de la libris.ro, cu preţul redus la jumătate, vă recomandăm trei titluri care au avut numai cronici bune şi pe care, chiar dacă le-aţi citit deja sau le aveţi în bibliotecă, le puteţi face cadou de sărbători.

„Povestea mea”, de Michelle Obama, este o carte despre care am scris şi noi, pe citestema.ro, la scurtă vreme de la publicarea ei în România. Un bestseller internaţional, care spune multe despre cum e să fii soţia celui mai puternic om din lume, cât de mult ţi se complică viaţa într-o asemenea postură şi cum poţi supravieţui ca femeie şi părinte când toţi par a fi cu ochii numai pe tine. Cumpăraţi cartea prin acest link şi aveţi reducere de 50 la sută, astăzi, de Black Friday.

La numai 5 lei, cu preţul redus la 85 la sută, am găsit o carte deosebită, foarte interesantă şi extrem de bine documentată: „Pe câmpul de onoare. O istorie a duelului la români” de Mihai Chiper. Ce însemna cândva onoarea vedeţi din acest volum care recuperează poveşti multă vreme neglijate, pe care le redă într-un mod captivant, cu multe exemple şi situaţii care astăzi par incredibile. Cumpăraţi cartea de aici: link, doar astăzi, cu numai 5 lei.

Greu să găseşti vreo remarcă negativă la adresa romanului „Sticletele” de Donna Tartt, care pare să fi plăcut tuturor. Deşi este un roman gros, se citeşte uşor şi e genul de lectură care te ţine prins în mrejele ei. Cei de la New York Times nu au exagerat deloc când l-au categorisit drept „un roman dickensian superb, seducător, care te ţine cu sufletul la gură fără să-şi piardă nicio clipă energia narativă”. Cumpăraţi astăzi cartea, urmând acest link, şi veţi avea reducere de 45 la sută.

Dacă titlurile evidenţiate aici nu v-au convins, intraţi pe libris.ro pentru peste 185.000 de opţiuni. Oferta, aici: link. Sigur vă va convinge ceva.


De la elefant.ro, ne-a atras privirea, printre multe alte cărţi la preţuri incredibile, chiar incredibile, intraţi şi vă veţi convinge, „Elogiu mamei vitrege” de Mario Vargas Llosa. Costă doar 6,39 lei (preţ redus de la 32 de lei).

Vă recomandăm şi: „Tatuatorul de la Auschwitz” de Heather Morris, un roman publicat de Humanitas Fiction, care a fost foarte bine primit şi care este emoţionant, dar şi extrem de bine scris.

De asemenea, chiar nu mai are nevoie de prezentări Youval Noah Harari. El are mai multe cărţi traduse în română şi, dacă nu l-aţi descoperit până acum, puteţi începe cu „Sapiens. Scurtă istorie a omenirii”, o carte care a devenit rapid bestseller şi a fost publicată în peste 40 de limbi. Astăzi, de Black Friday, „Sapiens” are preţul redus cu 34 la sută, pe elefant.ro: aici.

Sute de mii de titluri intră şi în promoţia Black Friday de pe elefant.ro, aşa că, dacă nu aţi găsit interesante propunerile noastre, sigur vă va atrage ceva dacă intraţi pe site-ul campaniei aici: link.

Succes la scotocit şi spor la citit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here