Borcanul cu Ficțiune – o platformă de creaţie pentru scenarii de film

0
327
elefant.ro

Într-un colț de lume, pe prispa unei case vechi, poți găsi o mulțime de personaje cu traiste pline de amintiri și peripeții. Povești ale căror fir s-a rătăcit între adevăr și imaginație, în timpul unui apus de fericire sau a unui răsărit de mister. Momente de haz sau de supărare, cât să umple o viață de om.

Un borcan plin cu povești care vor să iasă la suprafață, povești pe care le poți scrie chiar tu. Anul acesta, Vestra vine cu nouă provocare pentru tinerii creativi pasionați de cinematografie. Borcanul cu Ficțiune este o platformă de creație pentru scenarii de film dedicată tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani care vor să își dezvolte abilitățile de scriere sub îndrumarea unui expert.

Alături de Ion Sapdaru, Florin Lăzărescu și Adrian Păduraru poți descoperi lumea minunată a cinematografiei într-o locație de vis.  Înscrie-te cu o lucrare proprie (proză, povestire, scenariu) pe borcanul-cu-fictiune.ro până în data de 20 iunie și dacă lucrarea ta este selectată de juriu poți ajunge în tabăra Induction de la Cai de Vis. Acolo, vei avea ocazia să îți aprofundezi cunoștințele scriind un scenariu propus (din poveștile locurilor) cu ajutorul lui Ion Sapdaru. Dacă scenariul tău se regăsește printre cele mai bune, atunci vei avea ocazia să participi la cea de-a doua etapă a proiectului Masterclass, unde vei avea oportunitatea să întâlnești personalități din industrie care te vor ajuta să îți perfecționezi scenariul.

La final de proiect, dacă scenariul tău va fi declarat câștigător, Vestra îl va transforma într-un film de scurt metraj cu care vei putea participa la festivalurile naționale și internaționale.

Dacă te regăsești printre cei care știu să transforme o experiență într-o oază de cuvinte turnată pe hârtie, atunci hai să îți găsești povestea!

Mai multe detalii pe site-ul: borcanul-cu-fictiune.ro

elefant.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here