cinci detalii recomandări

Cinci detalii despre o carte care s-ar putea să-ţi placă: „Bărbații” de Holly Gramazio

scris de citestema.ro
  1. Bărbații, roman publicat de Editura Trei, este debutul scriitoarei de origine australiană Holly Gramazio şi pleacă de la o idee extravagantă: cum ar fi să-ţi poţi schimba soţul fără să fie nevoie de divorţ sau alte procese îndelungate? Pur şi simplu, îl trimiţi în podul casei – un fel de tărâm magic – iar de acolo se va întoarce alt partener, sută la sută diferit.
  2. Întrebarea de la care pleacă romanul este „Cum ar fi stat lucrurile dacă aș fi ales pe altcineva?”. Eroina romanului lui Holly Gramazio explorează exact această situație.
  3. Schimbarea soțului înseamnă de fapt o resetare a întregii vieți. Lauren, eroina romanului, schimbă parteneri, locuri de muncă, casa e redecorată de fiecare dată altfel – în funcție de aptitudinile gospodărești ale consortului sau de lipsa lor. O dată are șansa să i se ofere un soț ultrabogat și să locuiască într-un adevărat palat în afara Londrei, în timp ce apartamentul cu podul „făcător” de soți este închiriat în sistem Airbnb. Perfecțiunea e uneori greu de suportat, așa că Lauren îl trimite și pe acesta în înapoi.
  4. Lauren schimbă sute de soți, până le pierde numărul. La un moment dat, nimerește pe cineva care trăiește o situație asemănătoare cu a ei. Este aceasta fericirea? Sau o soluție pentru crizele maritale? Greu de spus.
  5. Lauren cunoaște bărbați interesanți sau plictisitori, frumoși sau mai puțin atrăgători, bogați sau trăind de azi pe mâine, din toate clasele sociale și rasele existente. La final, va extrage din toate aventurile valoarea care îi acoperă întreaga existenţă: semnificaţia timpului prezent.

Cartea poate fi cumpărată de la:

Dacă vrei să susţii site-ul, click sau scan (mulţumiri!):


Fotografie reprezentativă: Elahe Motamedi / Unsplash

despre autor

citestema.ro

Citeşte-mă! Citeşte, mă!

scrie un comentariu