cinci detalii recomandări

Cinci detalii despre o carte care s-ar putea să-ţi placă: „Dacă spui cuiva…” de Gregg Olsen

scris de citestema.ro
  1. Publicată de Editura Trei, Dacă spui cuiva… de Gregg Olsen este o cronică a abuzurilor și evenimentelor macabre care s-au petrecut în casa lui Michelle „Shelly” Knotek și a soțului ei, Dave. Iar victimele au fost chiar proprii copii, nepotul și câțiva prieteni apropiați.
  2. Povestea de familie se află în topul bestseller Amazon de aproape 80 de săptămâni, Gregg Olsen fiind unul dintre autorii foarte populari, o prezență constantă la emisiuni televizate și radiouri.
  3. Gregg Olsen urmărește în debutul cărții povestea lui Michelle „Shelly” Knotek, o fată care provine dintr-o familie disfuncțională, crescută până la șase ani de o mamă alcoolică. Când ajunge în grija mamei sale vitrege, viața i se schimbă în bine, dar, se pare, e deja prea târziu. Sub aparența inocenței, camuflat de frumusețea chipului ei, se ascunde răul absolut. Shelly este un copil capabil de orice: își acuză tatăl de viol pe nedrept, pune sticlă pisată în ghetele colegilor, minte și fură fără remușcări. Se căsătorește de tânără, astfel că abia trecuse de 30 de ani când ajunsese deja la cel de-al treilea soț și a treia fiică, fiecare dintre ele cu alt bărbat.
  4. „Intensitatea abuzurilor m-a făcut să plâng. Nu mi-e rușine să spun asta. Mi-a zdrobit sufletul să mă gândesc că există oameni care ar putea face ce le-a făcut Shelly fiicelor ei, lui Shane, Kathy și Ron”, a mărturisit Gregg Olsen.
  5. În 2004, Shelly Knotek a fost condamnată la 22 de ani de închisoare. Ea a ispășit aproximativ 18 ani la Centrul de corecție pentru femei Washington din Gig Harbor și a fost eliberată pe 8 noiembrie 2022. Soțul ei, David Knotek, a fost condamnat la 15 ani de închisoare și după aproximativ 13 ani în complexul de corecție Monroe a fost eliberat condiționat, în 2016.

Cartea poate fi cumpărată de la:

despre autor

citestema.ro

Citeşte-mă! Citeşte, mă!

scrie un comentariu