Concurs, la 10 ani de Librarium

33
565
libris.ro

Update

Câştigătorul concursului este participantul cu numărul 22.

Felicitări, Rusu Florinela!

Te rugăm să-ţi verifici căsuţa de email.


La 10 ani de la deschiderea primei librării, la Timişoara, Grupul Librarium înseamnă astăzi nouă librării în cinci oraşe din România, plus o librărie online, cartepedia.ro.

O campanie frumoasă de promovare a fost lansată cu prilejul acestei aniversări. Astfel, în librăriile din cadrul Grupului Librarium, vă puteţi întâlni cu nouă experţi în cărţi, personaje ilustrate de Andra Badea.

Pe toţi îi puteţi descoperi pe site-ul cartepedia.ro sau mergând în una dintre librăriile grupului din Bucureşti, Cluj Napoca, Timişoara, Slobozia sau Iaşi.

Şi tot cu această ocazie, vă propunem un concurs.

Ce puteţi câştiga?

O sacoşă „expert în cărţi” şi un semn de carte, cu simpaticele personaje create de Andra Badea.

Ce trebuie să faceţi?

  1. Să scrieţi la sfârşitul acestui articol titlul unei cărţi recent citite, care v-a plăcut foarte mult.
  2. Să bifaţi Like pe pagina de Facebook Cartepedia. (bineînţeles, pentru a verifica pasul doi, în comentariul vostru trebuie să menţionaţi userul cu care aţi apreciat pagina de Facebook).

Cât durează concursul?

18 februarie – 24 februarie (ora 24).

Cum se decide câştigătorul premiului?

Cu ajutorul random.org.

Ca să ne asigurăm că premiul va ajunge la câştigător, trebuie să completaţi corect adresa de email care vi se cere înainte de trimiterea comentariului.

Succes!

elefant.ro

33 COMENTARII

  1. Cea mai frumoasa carte din lume – Eric-Emmanuel Schmitt este ultima carte citita. Camelia Hopartean este user-ul de facebook. Sunteti minunati!!! Sa o tineti tot asa!!! La multi ani !!!

  2. Ultima carte citita este “înainte de ploi” de Dinah Jefferies, o poveste de dragoste foarte frumos descrisă dintre o britanică și un prinț indian.
    User Fb: Aprotosoaei Elena Roxana

  3. Am terminat recent “Fata cu toate darurile| de M.R. Carey, un SF distopic apocaliptic, in care oamenii sunt infectati cu o ciuperca ciudata, isi pierd umanitatea si se lasa acaparati de instinctele animalice.

  4. Cartea recenta care mi-a placut a fost “Mitologie nordica” de Neil Gaiman. Contine povestiri scurte, amuzante si interesante despre zeii nordici. User: AndeAndrutza Necsutu

  5. Ultima carte citită se numește “Secret elements. În adândul mării” de Johanna Danninger. Userul cu care am apreciat pagina de Facebook este Iulia Calin.

  6. Ultima carte citita este Elita, din seria Alegerea, a Kierei Cass. O carte minunata, isi merita toate laudele. Username -ul pe facebook : Zina Gabriela Stratina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here