carturesti.ro

Romanul a apărut recent la Editura Vremea şi este inspirat din experiențele personale ale autoarei. Câştigătorul concursului va primi şi cartea „Legături periculoase”, scrisă tot de Claudia Moscovici, despre cum să recunoști un psihopat și să scapi din mrejele lui.

Update:

În urma tragerii la sorţi efectuate cu random.org, câştigător a fost comentariul 7.

Câştigătoarea concursului: Anca.

Dragă Anca, te rugăm să răspunzi emailului pe care îl primeşti de la noi, ca să ştim unde doreşti să primeşti coletul.

Pe citestema.ro concursurile nu se opresc aici, aşa că nu veţi regreta dacă ne veţi urmări în continuare.


Romanul Seducătorul, scris de Claudia Moscovici, și lansat în 2011 cu mare succes în Statele Unite ale Americii, este tradus în limba română și publicat acum la Editura Vremea. Inspirat din experiențele personale ale autoarei, descrie în chip tulburător ușurința cu care femeile au tendința de a confunda un bărbat de coșmar cu bărbatul visurilor.

Subiectul este unul mereu actual, din păcate:  două femei, foarte diferite ca personalitate și experiențe de viață, iubesc același bărbat – aparent bărbatul ideal, dar în realitate un psihopat în carne şi oase. Felul în care aceste două femei sunt seduse, apoi umilite, rănite, azvârlite și refuzul lor de a înțelege că dragostea presupune întâi de toate respect de sine și respect față de partener reprezintă și în zilele noastre cauza suferinței pentru foarte multe femei, indiferent de vârstă.

Forumurile dedicate relațiilor în cuplu sunt pline de situații în care femeia se lasă folosită, batjocorită, instigată contra rudelor și prietenilor de bărbatul în care și-a pus nădejdea de fericire. De cele mai multe ori, până la a ajunge să înțeleagă ce trăiește și să se destăinuiască altora, această femeie a trecut prin toate etapele nefericirii, și după ce în nenumărate rânduri s-a autoînvinovățit și l-a justificat pe el, tot nu găsește curajul sau puterea să-l părăsească. Despre o astfel de dramă este vorba și în cartea Seducătorul – nu doar un roman captivant, ci si o lecție despre cum să iubești și cum să te lași iubită.

Legături periculoase: cum să recunoști un psihopat și să scapi din mrejele lui

Claudia Moscovici oferă cititorului șansa unică, dacă el sau ea se încumetă, de a pătrunde și de a înțelege mintea și schemele perverse ale personalităților de tip psihopat. Cu un periculos deficit de conștiință, psihopații sunt foarte predispuși la a comite, fără remușcare, tot felul de acte reprobabile împotriva celor din jur.

În analiza pe care o face dinamicii acestei personalități bulversante și terifiante, și aplicându-și observațiile pe exemple moderne de psihopați tipici, din viața de zi cu zi, Moscovici a scris o carte ce poate aduce beneficii enorme oricui o citește (persoane curioase, fără pregătire de specialitate, sau clinicieni cu experiență) și este interesat de modul în care psihopații se insinuează în viețile altora, lăsând urme ale unui dezastru greu de imaginat.

Condiţiile concursului

Concursul nostru, organizat împreună cu Editura Vremea, se desfăşoară în perioada 13-19 mai 2021, cu anunţarea câştigătorului joi, 20 mai 2021.

Pentru a vă înscrie, trebuie să adăugaţi un comentariu la acest articol, răspunzând la întrebarea: Ce face o relaţie de cuplu să dureze?

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi cu ajutorul site-ului random.org şi anunţat prin update la acest articol.

Succes!


Fotografie reprezentativă de Priscilla Du Preez pe Unsplash

libris.ro

10 COMENTARII

  1. Sunt esentiale intelegerea in lucrurile mari si mici, timpul petrecut impreuna, dorinta si vointa de a fi un cuplu, o dragoste care se maturizeaza in timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here