București comunicate de presă evenimente recomandări

Eric-Emmanuel Schmitt la București și Sibiu

scris de citestema.ro

Vă așteptăm joi, 23 iunie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (bd. Regina Elisabeta nr. 38) la o întâlnire cu Eric-Emmanuel Schmitt, autorul romanului Paradisuri pierdute, recent apărut în traducerea lui Doru Mareș în seria de autor dedicată scriitorului francez.

Vor participa, alături de Eric-Emmanuel Schmitt, jurnaliștii Marius Constantinescu și Cătălin Striblea. Moderatorul întâlnirii va fi Denisa Comănescu, director al Editurii Humanitas Fiction.

Străbătând secolele, noul ciclu romanesc al lui Eric-Emmanuel Schmitt proiectat în opt volume și inaugurat de Paradisuri pierdute, se arată a fi o poveste de dragoste nemuritoare, care sfidează timpul, și totodată o amplă și amețitoare panoramă a istoriei umanității.
Cărțile lui Eric-Emmanuel Schmitt s-au vândut în peste 200 000 de exemplare în România.

Eric-Emmanuel Schmitt transmite un mesaj cititorilor români cu ocazia apariției romanului Paradisuri pierdute.

Accesul în librărie este liber, pe baza unei rezervări prin Eventbook. Purtarea măștii este recomandată. Evenimentul va fi transmis și online, pe pagina de Facebook Humanitas Fiction. Înregistrarea audio va fi disponibilă ulterior pe canalele Humanitas pentru podcasturi de pe SoundCloudSpotifyDeezerApple și Google.


SIBIU, 24 ȘI 25 IUNIE
Eric-Emmanuel Schmitt în piesa Domnul Ibrahim și florile din Coran

Romancierul și dramaturgul francez revine în România la invitația Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS). Îl puteți urmări pe Eric-Emmanuel Schmitt vineri, 24 iunie, ora 20.00, și sâmbătă, 25 iunie, ora 18.00 în piesa Domnul Ibrahim și florile din Coran, la Teatrul Gong.

despre autor

citestema.ro

Citeşte-mă! Citeşte, mă!

scrie un comentariu