polirom.ro

Între 20 și 24 noiembrie, va avea loc o nouă ediție a Târgului de carte Gaudeamus, la Romexpo, în Pavilionul B2. Iată evenimentele care vor avea loc la standul Editurii Litera.

Vineri, 22 noiembrie, ora 11.00

Miau, Miorlau și Miaunici, de Simona Epure, ilustrații de Alexia Udriște. Invitată: actrita Raluca Rădulescu. Lectură din carte în prezența autoarei & sesiune de autografe.

Sâmbătă, 23 noiembrie, ora 11.00

Eveniment Carolina Rabei în România

Carolina Rabei, ilustrator și autor de cărți pentru copii, este invitata Editurii Litera la Târgul de carte Gaudeamus. Împreună vom intra în lumea ilustrațiilor și poveștilor în cadrul atelierului de storytelling: Carolina spune o poveste.

Pornind de la cărțile sale apărute în România, Carolina Rabei le va spune copiilor participanți o poveste cu voce tare. Povestea va fi însoțită de o demonstrație de desen, în care ilustratoarea va arăta copiilor și tuturor celor prezenți cum ia naștere, prin culoare și formă, un personaj de carte.

Evenimentul va fi prezentat și moderat de Bianca Mereuță, creatoarea celei mai mari comunități online a iubitorilor de carte pentru copii – Ce le citim copiilor.

La finalul evenimentului va avea loc o sesiune de autografe. La Editura Litera, sub semnătura grafică a Carolinei Rabei a apărut Zăpadă, de Walter de la Mare, unul dintre cei mai semnificativi poeți englezi și ilustrată de Carolina Rabei, Cartea fără poveste, scrisă și ilustrată de Carolina Rabei, Distanța dintre mine și cireș, scrisă de Paola Perreti și ilustrată de Carolina Rabei.

Sâmbătă, 23 noiembrie, ora 12.00

Dublă lansare de carte în prezența autorului și sesiune de autografe

Avangarda califatului – o istorie intelectuală a jihadismului & Tzahal – o istorie a armatei israeliene, de Ovidiu Raețchi

Invitați: Odiviu Raețchi; conf. univ. dr. Felicia Waldman, conf. univ. dr. Laura Sitaru, general-locotenent Alexandru Grumaz, prof. drd. Bogdan Caranfilof, moderator Marco Badea

Sâmbătă, 23 noiembrie, ora 13.00

Lansare de carte în prezența autoarei și sesiune de autografe

Renovări. Amenajări interioare, de Mara Wagner

Invitați: Mara Wagner; Teodora Munteanu – jurnalistă, masterandă în studii de gen; Alexandru Mâzgăreanu – regizor, Teatrul Notarra; Ovidiu Șimonca

Sâmbătă, 23 noiembrie, ora 14.00

Lansare de carte Jurnalul Reniei. Viața unei tinere în umbra Holocaustului, de Renia Spiegel

Invitați: Cristina Stănciulescu, Bedros Horasangian, dr. Nicolae Drăgușin, cercetător științific.

Sâmbătă, 23 noiembrie, ora 15.00

Lansare de carte în prezența autorilor și sesiune de autografe – Viața lui G., de Mihai Vacariu și Gabriel Vacariu

Invitați: Mihai Vacariu, Gabriel Vacariu, Camelia Dinu – lector doctor Universitatea din București, Ovidiu Șimonca

Sâmbătă, 23 noiembrie, ora 17.00

Lansare de carte – Schiță, de Rachel Cusk

Invitați: Bedros Horasangian, Ion Bogdan Lefter, moderator Justina Bandol

#literalagaudeamus2019

carturesti.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here