„Haine” noi pentru Humanitas

0
161
litera.ro

Noile site-uri Humanitas: o experiență grafică specială pentru cărțile Humanitas și Humanitas Fiction și o nouă pagină de prezentare pentru colecția Humanitas Junior.

Grupul Humanitas își regândește începând din luna martie prezența online cu o surpriză pentru cititori în anul în care Editura Humanitas aniversează 30 de ani de la înființare: un nou design al site-ului www.humanitas.ro, ce transformă explorarea portofoliilor Humanitas, Humanitas Fiction, Humanitas Multimedia într-o experiență vizuală foarte plăcută. Colecția dedicată copiilor, Humanitas Junior, are de acum propriul site de prezentare, www.humanitasjunior.ro.

Noul design pune în valoare elementele grafice ale cărților, portretele de autor și rubricile dinamice cu titluri puse în contexte noi, care înlesnesc navigarea în colecții și domenii. Cărțile electronice – sute de titluri ebook – au propriul lor spațiu de prezentare.

Site-ul www.humanitasjunior.ro oferă părinților criterii utile de căutare a cărților, inclusiv recomandarea de lectură în funcție de vârsta copiilor și o secțiune dedicată cărților pentru părinți.

Site-urile Grupului Humanitas sunt în acest moment cea mai rapidă și mai atractivă sursă de informații despre cărțile nou apărute, volumele în pregătire, bestsellerurile ultimelor luni, evenimentele și întâlnirile cu autori care au loc în București și în țară. Sunt, de asemenea, locul cel mai bun pentru a răsfoi online fragmente din toate cărțile publicate.

Toate cărțile din secțiunea ebook Humanitas pot fi achiziționate online prin intermediul platformelor dedicate.

Mai mult, în secțiunea „Biblioteca virtuală“ găsiţi deja o serie de titluri Humanitas pe care le puteţi descărca gratuit, în format pdf.

elefant.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here