concursuri

Între Valentine’s Day şi Dragobete, oferim trei exemplare din romanul „Un semn de întrebare este o jumătate de inimă”, de Sofia Lundberg – concurs încheiat

scris de citestema.ro

Update:

Cei trei câştigători ai concursului nostru sunt: Laura Dobrea, Mihaela Vaida şi Capran Nicoleta

Felicitări!

Vă rugăm să vă verificaţi căsuţa de e-mail şi să răspundeţi mesajului de la citestema.ro.


Pentru că ne place să facem cadouri, împreună cu Editura Litera, vă oferim posibilitatea de a câştiga unul dintre cele trei exemplare ale cărţii „Un semn de întrebare este o jumătate de inimă”, de Sofia Lundberg.

Viața lui Elin Boals este perfectă. Are mare succes ca fotografă în New York, este căsătorită de mult timp cu Sam și au împreună o fiică de 17 ani, Alice. Dar ceva i-a lipsit mereu.

Într-o zi, Elin primește o scrisoare de la prietenul ei din copilărie, Fredrik, care îi fusese singurul sprijin într-o existență plină de lipsuri materiale din Suedia. Este o perioadă despre care nu vorbește niciodată, nici măcar cu cei apropiați, și pe care s-a străduit din greu să o uite. Dar cu acest semn de viață neașteptat îi reapar în minte gândurile și trăirile de demult, iar Elin se îndepărtează și mai tare de familie. În același timp, este copleșită de rușinea faptelor din trecut, care au determinat-o să fugă și să nu se mai întoarcă.

În fine, Elin înțelege că trebuie să-și înfrunte trecutul ca să se vindece și ca să-și păstreze familia actuală. Călătorește spre un alt continent, în încercarea de a trece peste vină și rușine și de a se regăsi pe sine și, astfel, reînvață să iubească.

Roman de succes chiar de la apariția lui în Suedia, Un semn de întrebare este o jumătate de inimă a fost tradus deja în 22 de limbi și vândut în milioane de exemplare în 34 de țări și teritorii. În 2019, a intrat în preselecția pentru prestigiosul premiu franțuzesc Prix des Lecteurs.

Concursul nostru se desfăşoară în perioada 14-24 februarie inclusiv. Ca să vă înscrieţi, trebuie să lăsaţi un comentariu la acest articol, în care să răspundeţi la întrebarea: Ce altă carte publicată în România la Editura Litera a mai scris Sofia Lundberg?

Aprobăm un singur comentariu / adresă de e-mail / adresă I.P. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 25 februarie, prin update la acest articol.

Succes!

despre autor

citestema.ro

Citeşte-mă! Citeşte, mă!

81 Comments

scrie un comentariu