carturesti.ro

Vreau să vă scriu despre prima mea carte, intitulată Omul a uitat că trebuie să moară. Ei bine, poate că nu am experiență, însă tot sufletul meu se află în această carte. Este vorba despre revoltă, despre scârba pentru ceea ce a ajuns umanitatea, despre dorința de a-i reaminti omului că nu este nemuritor, că nu este un zeu, chiar dacă se poartă ca atare. 

Această carte a izvorât din dorința mea de a atrage atenția asupra unei nedreptăți supreme. În aceste pagini, omul trebuie să privească o lume care nu se sfârșește, dar care se schimbă, fără nici o explicație. Peste noapte fiecare primește exact ceea ce merită și nu mai este cale de întoarcere.

Universul a ales un martor, care trebuie să străbată lumea în singurătate, trebuie să înțeleagă și să se obișnuiască cu tot ceea ce vede în fața ochilor. I se oferă totuși un partener, care se îngrijește de ea de la distanță.

Vreți să aflați cum arată Lumea Nouă? Vă invit să citiți cartea mea: Omul a uitat că trebuie să moară

„Universul îi arăta omului ce era cu adevărat, îi arăta că se sfârșise timpul, opțiunile și liberul arbitru. Scârba Lumii se revărsa acum peste omenire. Nu mai era cale de întors. După faptă și răsplată. Era răzbunare și cruzime, în adevăratul sens al cuvântului. Acea cruzime de care omul dăduse dovadă mii de ani”.


Ioana Trif s-a născut la Brașov, pe 2 martie 1990. A studiat psihologia, însă se ocupă de dragostea vieții ei, cartea. Își petrece zilele lucrând cu tot soiul de cărți, citind și recomandând publicului larg cele mai noi și mai interesante titluri din lumea întreagă. A debutat cu titlul „Omul a uitat că trebuie să moară”, un protest adresat omenirii.

Ioana Trif, „Omul a uitat că trebuie să moară”, Editura Eikon, anul publicării: 2019, nr. de pagini: 200  

Cartea este disponibilă pe libris.ro.


Textele de la rubrica „Scriitorii, despre cărţile lor” sunt scrise de autorii cărţilor respective pentru site-ul citestema.ro. Preluarea se poate face cu menţionarea sursei şi link către articol.

Susţine citestema.ro

Enter amount (EUR)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here