Jucării Stricate – Vlad Stoiculescu

0
427
libris.ro
Editura Datagroup; anul apariţiei: 2018; nr. pagini: 264.
Editura Datagroup; anul apariţiei: 2018; nr. pagini: 264.

“O poveste cu chiuvete înfundate, telefoane neașteptate și un transplant de ficat. Un amestec de supereroi, brancarde și orez fiert. Jucării Stricate este o aventură instraspitalicească unde eroii poartă halate albe și unde inamicul e mereu invizibil. E o poveste despre umanitate, spusă de cineva care își dorește cu ardoare să fie parte din ea.

Jucării Stricate e relatarea unui scriitor de 30 de ani, în fața unei provocări greu de gestionat. Blocat în spital pentru aproape două luni, protagonistul se vede capturat de o lume guvernată de nesiguranță; o lume unde curajul și vulnerabilitatea deseori converg. Exilat din rutină sa zilnică, un erou confuz învață să-și câștige existența într-un loc unde timpul e cel mai prețios bun de schimb.

Această carte nu este nici un compendiu medical, nici un eseu filosofic. Este un manual de supraviețuire, o tentativă de a ne reduce cele mai zgomotoase frici la tăcere.” – Vlad Stoiculescu

 

Cartea “Jucării Stricate” poate fi cumpărată de pe site-ul editurii.

 

Vlad Stoiculescu s-a născut pe 3 august 1987, în Râmnicu Vâlcea, cel mai important municipiu românesc cu doi „â” în nume. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, a lucrat în PR politic și a poposit ani de zile în ograda publicității. Acum, Vlad își câștigă existența în marketing, scriind mult, vorbind cu emfază și făcând exerciții de pronunție a propriei funcții.
În ultimii doisprezece ani, trăiți cu entuziasm în București, autorul și-a făcut timp să perturbe armonia spațiului online, publicând constant pe blog, dar și să se implice în multiple proiecte jurnalistice și chiar în proiecte de game design. Aventura lui cu beletristica este de-abia la început, Jucării Stricate fiind primul său roman, după două cărți pentru copii și o scurtă colecție de nuvele.
Pe Vlad îl puteți citi la www.krossfire.ro și urmări pe site-ul de autor www.vladstoiculescu.ro.
elefant.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here