București evenimente recomandări

Lansare de carte: romanul „Fracturi” de Mihail Victus

scris de citestema.ro

Luni, 9 decembrie, ora 19:00, la librăria Humanitas Ktretzulescu, va avea loc lansarea romanului „Fracturi”, de Mihail Victus, apărut la Editura Vremea. Alături de autor vor fi prezenți Silvia Colfescu, director editorial Vremea, Daniela Albu și Radu Găvan.

Romanul „Fracturi” este o poveste despre trezirea conștiinței. Acțiunea are loc în Bucureștiul zilelor noastre, iar atmosfera și personajele evocă universul interior al tinerei generații, al celor care nu poartă povara trecutului comunist. Este deci o carte cu un suflu nou, zugrăvind o lume într-adevăr modernă, occidentală, străbătută de emoții, acțiune și frământări specifice bestsellerurilor americane.

Citiţi şi ce a scris despre romanul său Mihail Victus la rubrica “scriitorii, despre cărţile lor”: aici.


„Un presupus atentat cu mașină. Un manipulator media, lipsit de scrupule. Sentimentul de vinovăție. Lupta disperată de-a nu pierde controlul. Acesta este un roman fascinant despre trezirea conștiinței.”

„O poveste ingenioasă despre felul cum minciuna subminează realul.” – Diana Alzner

„Un roman psihologic captivant despre manipulare.” – Delicatese Literare

Fracturi este încă o dovadă că oamenii nu sunt făcuți din beton, ci din pământ: sunt fragili, maleabili, dar și capabili să facă mult mai multe decât ar părea și, atunci când situația o impune, să capete forța de a depăși, așa cum spune autorul în roman, acel rău sădit încă de la naștere în ei.” – Raluca Nicula


Autorul, Mihail Victus (n. 1986), a obținut numeroase premii literare pentru proză, dintre care: Marin Preda (2018), Ioan Slavici (2017), Radu Rosetti (2015). Începând cu 2006, a publicat proză în diverse reviste: Tribuna (2017), Iocan (2016), Ateneu (2015), Actualitatea literară (2011) etc.

Vă așteptăm la Librăria Humanitas Kretzulescu să întâlniți o carte cu totul diferită și un scriitor atipic.

despre autor

citestema.ro

Citeşte-mă! Citeşte, mă!

scrie un comentariu