București comunicate de presă evenimente recomandări

Lansare LIVE: Lavinia Bălulescu, Ștefan Iloaie și Adrian Mureșan despre „Steinhardt. Bughi mambo rag”

scris de citestema.ro

Sîmbătă, 3 octombrie, la ora 12.00, Editura Polirom lansează LIVE, pe pagina de Facebook a Librăriei Humanitas din Cluj, volumul Steinhardt. Bughi mambo rag, apărut de curînd în colecția „Biografii Romanțate”. Lansarea va prilejui un dialog al autoarei volumului, Lavinia Bălulescu, cu Ștefan Iloaie și Adrian Mureșan.

Exemplare cu autograf, disponibile în librărie, după lansare.

„Am dat să mă ridic, dar îmi era imposibil.

– Fir-ar să fie, am uitat să mă prezint! Steinhardt!

S-a aplecat, mi-a întins mîna, a ezitat, apoi şi-a retras-o.

– Nu puteţi să vă mişcaţi. V-a lovit o maşină. Mergeam spre casă şi mi-a părut că am auzit ceva în spatele meu. Nu ştiu, Dumnezeu m-a făcut să întorc capul! Adică nu doar să întorc capul, a fost mai mult. Am mers un colţ înapoi şi v-am găsit aici, pe drum. Vă amintiţi ceva?”

Citiţi un fragment din carte:


Lavinia Bălulescu s-a născut pe 12 martie 1985, la Drobeta-Turnu Severin. Este scriitoare şi jurnalistă. A publicat trei volume de poezie, un roman şi un volum de publicistică: Mov (Prier, 2004), Lavinucea (ediţia I, Cartea Românească, 2007; ediţia a II-a, Casa de Pariuri Literare, 2017), Zmeii sînt de treabă (împreună cu tatăl ei, Constantin Bălulescu, Paralela 45, 2018), La mine-n cap (Cartea Românească, 2013), Terasa Fericirii (Polirom, 2018). Este prezentă în mai multe antologii, iar două povestiri ale sale au fost transformate în scurtmetraje în regia lui Marius M. Bogdan. Scrie şi pe blogul personal, Ferma de gînduri. Lavinia a locuit în Drobeta-Turnu Severin, Timişoara şi Bucureşti, iar acum locuieşte în Cluj-Napoca.

despre autor

citestema.ro

Citeşte-mă! Citeşte, mă!

scrie un comentariu