scriitorii, despre cărţile lor

Lorena Lenn, despre cărţile sale de dragoste

scris de citestema.ro

Îmi plac cărțile, muzica, dansul, plimbările în natură și principiile. Ceea ce îmi doresc să transmit prin intermediul poveștilor de dragoste pe care le scriu este puterea pe care o are iubirea de a schimba totul în viața celor care apare.

Scriu încă de când eram în gimnaziu, fiind pasionată de romanele de dragoste pe care le citeam la vremea aceea. Îmi doresc ca oamenii să nu uite să viseze, să zâmbească și să iubească sincer și frumos. Pentru mine, scrisul e ca o terapie binefăcătoare, prin care eliberez o altă latură a personalității mele. Să scriu înseamnă efort, emoție și sublim. Scriu fiindcă cred cu tărie că aceasta e menirea mea. Scriind, îmi eliberez sentimentele care nu mai pot fi ținute ascunse. Poate sunt o persoană idealistă, însă consider că romanele de dragoste nu sunt simple povești siropoase, așa cum li se spune de către unii. Ele pot evidenția adevărate lecții de viață și oferă celor care le îndrăgesc frumosul de care au atâta nevoie. Îmi place să scriu despre dragoste, acesta fiind subiectul meu preferat. Acesta e scopul meu, ca ceea ce scriu să placă și să aducă un zâmbet pe chipul celei/celui care citește. Dacă reușesc, atunci misiunea mea e îndeplinită.

Fie ca dragostea să lumineze viețile noastre pentru totdeauna!

În prezent, am zece romane publicate. Modelul meu este Sandra Brown. Aceste zece cărți nu reprezintă o serie, ci sunt romane de sine stătătoare, fiecare prezentând o poveste proprie.

Am început să scriu povești de dragoste în perioada liceului, în caiete, visând ca, într-o zi, visul de a-mi vedea romanele publicate să devină realitate. Mai târziu, în anul 2016, am descoperit platforma Wattpad, iar acolo mi-am expus scrierile, sperând ca măcar cuiva să-i placă ce scriu. De asemenea, aceea a fost singura posibilitate, la vremea aceea, de a-mi face cunoscute poveștile de dragoste.

Astfel, în luna decembrie, în anul 2018 am primit acceptul Editurii Stylished de a-mi publica manuscrisele, iar la finalul lunii februarie, apărea primul meu roman de dragoste, Când trecutul revine.

După această reușită, publicarea romanelor mele a continuat și nu pot decât să mă bucur și să fiu recunoscătoare. E atât de important să primești sprijin atunci când ai nevoie și e minunat când dorințele devin realitate. Acest lucru te împlinește și îți dă o stare de bine.

Pasiunea pentru scris mă impulsionează să fac acest lucru în continuare. Îmi place enorm să creez povești sensibile și emoționante. Fac acest lucru exact așa cum simt. Scriu romane de dragoste care sper să ajungă la inimile celor care le citesc și cred în ceea ce pot să fac, dar mai ales în puterea iubirii. ❤   


Cărţile Lorenei Lenn sunt disponibile pe site-ul noicecitim.ro (transport gratuit). 

despre autor

citestema.ro

Citeşte-mă! Citeşte, mă!

scrie un comentariu