libris.ro

Librăriile online şi editurile au decis să scadă preţul cărţilor în aceste zile, în care stăm mai mult în casă şi, probabil, citim mai mult.

Aşadar, elefant.ro are mii de titluri la reducere de 50 la sută, pentru comenzile ce depăşesc 99,99 lei. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să completaţi codul voucherului BOOKS50 în pagina de comandă. Campania are loc azi, 17 martie 2020.

Libris.ro anunţă 50 la sută reducere pentru 500 de titluri, iar preţul redus este afişat direct pe site, în pagina dedicată ofertei. Am găsit inclusiv Un veac de singurătate, de Gabriel Garcia Marquez, sau Trei femei, de Lisa Taddeo. Credem că merită să vedeţi selecţia celor de la Libris şi să profitaţi de această zi – campania lor este valabilă azi, 17 martie, până la ora 24.

Aşa cum v-am informat deja, şi Editura Litera a decis să reducă puternic preţul cărţilor, la comenzile de pe site-ul propriu, litera.ro. Campania Litera se numeşte Stai acasă şi citeşte!, are loc în perioada 16-18 martie, şi presupune preţul redus la jumătate la TOATE cărţile de pe site-ul litera.ro.

Editura Polirom vă invită să descoperiți cărțile incluse în campania „Stare de lectură”, campanie derulată în perioada 17 martie-17 aprilie 2020 pe www.polirom.ro. 150 de titluri la preţul de 10 lei este Oferta lunii la Polirom. Găsiţi, de asemenea, 26 de pachete promoționale pe care nu ar trebui să le rataţi, dar şi peste 100 de titluri la oferta specială.

De asemenea, editurile Trei şi Pandora M oferă discount de 35 la sută la toate cărţile atunci când comanda depăşeşte 100 de lei (transportul este gratuit). Campania are loc până la 31 martie 2020.

Reduceri de poveste şi pe site-ul Editurii Vremea, unde puteţi găsi o selecţie interesantă de titluri despre Bucureştiul de altădată, la preţ redus.

Sub titlul Stai acasă şi citeşte, Editura Nemira oferă până la 35 la sută reducere la orice comandă de pe site-ul nemira.ro şi 20 la sută reducere la pachetele Nemira (folosind codul MARTIE20). Oferta este valabilă în limita stocului disponibil în perioada 17-22 martie.

Tot în această perioadă, Editura Herg Benet a decis să lase la liber descărcarea ciclului Miasma – trei dintre cărţile excelente ale lui Flavius Ardelean.


Foto de Eliabe Costa pe Unsplash

carturesti.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here