elefant.ro

Mii de cititori au răspuns pozitiv invitației de a sărbători împreună Ziua Internațională a Cărții. Cu această ocazie, a avut loc a șaptea ediție consecutivă a celui mai mare eveniment de încurajare a lecturii – Noaptea Cărților Deschise!

Arcul de Triumf și-a deschis porțile și a devenit astfel gazdă pentru 4000 de cititori, 2000 de cărți, 6 spații de lectură deosebit amenajate și un circuit pentru un concurs inedit de treasure hunt literar. Proiecția tematică de video mapping a transformat exteriorul monumentului într-o bibliotecă virtuală și ne-a condus într-un univers fascinant al cărții, toate acestea cu scopul de a citi mai mult.

Fiecare participant la eveniment a venit cu câte o carte drept bilet de intrare, un gest simbolic pentru a crește comunitatea de cititori și în zone mai puțin favorizate. Toate aceste cărți împreună cu altele noi de la Litera vor fi ulterior donate.

Eveniment organizat de Editura Litera și Primăria Capitalei prin Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic București
Proiect susținut de FAN Courier și Ideea::Bank. 
Ilustrația evenimentului este realizată de Mura.

Credit Foto: Cristina Venedict Photography

Susţine citestema.ro

Enter amount (EUR)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here