elefant.ro

Un eveniment în care se va vorbi mult despre „Viaţa şi învăţăturile lui Alan Watts“ va avea loc marţi, 12 februarie, la Teatrul Excelsior. Detalii: aici.

Până atunci, în parteneriat cu Editura Herald, vă propunem un concurs în urma căruia vă puteţi îmbogăţi cu trei cărţi ale celebrului filosof britanic.

Care sunt titlurile?


Update

În urma tragerii la sorţi, pentru care am folosit site-ul random.org, câştigător a ieşit autorul comentariului cu numărul 8 (din 26 de comentarii aprobate).


Astfel, câştigătoare este Loredana Aoproae. Felicitări!

Dragă Loredana, ar trebui să găseşti un email de la citestema.ro în inboxul tău. Te rugăm să verifici inclusiv folderul de spam şi să răspunzi în timp util, pentru a şti unde doreşti să primeşti premiul. Nerevendicarea premiului în 10 zile ne va pune în situaţia de a face o nouă extragere.


Concursul este deschis în perioada 4-10 februarie (ora 24), iar câştigătorul va fi anunţat pe citestema.ro, ca update la acest articol, în cursul zilei de 11 ianuarie.

Pentru a participa, trebuie să scrii un comentariu la acest articol, în care să precizezi care este cartea ta preferată din cele semnate de Alan Watts.

Trebuie să te asiguri că ai lăsat o adresă de email corectă, la care să poţi fi anunţat despre eventuala câştigare a premiului.

Pe de altă parte, va fi aprobat un singur comentariu / adresă de email / I.P.

Comentariile care nu vor răspunde întrebării din concurs ori cele care nu respectă condiţiile acestuia nu vor fi aprobate.

Câştigătorul va fi ales cu ajutorul random.org.

Succes!


„Mare parte din secretul vieţii constă în a şti cum să râzi şi, de asemenea, cum să respiri.” – Alan Watts, Pe calea mea

26 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here