libhumanitas.ro

Câştigătoarea concursului este autoarea comentariului cu numărul 6, Trandafir Doina.

Felicitări!

Dragă Doina, trebuie să fi primit deja un email. Te rugăm să răspunzi la el, pentru a vedea cum doreşti să primeşti premiul.

Autobiografia lui Anthony Quinn este relatarea foarte personală și pasionantă a vieții neuitatului actor din spatele lui Zorba Grecul: povestea unui bărbat care acceptă cu greutate dragostea necondiționată (și acesta este păcatul originar) și care rămâne marcat de pierderea fiului său la o vârstă fragedă.

Actorul își revizitează trecutul și își dezvăluie sentimentele întunecate în fața psihanalistului său, toate în încercarea de a accepta dragostea și de a se împăca cu moartea lui Cristopher la doi ani.

De la perioada copilăriei sărace, la relația caldă cu mama și tatăl lui, Quinn ne dezvăluie ce l-a făcut să devină bărbatul care a cucerit milioane de inimi. Anecdotele lui despre munca la Hollywood sunt captivante și surprind fața umană a celebrităților cu care ajunge prieten:  Katharine Hepburn, Rita Hayworth, Carole Lombard, Frank Lloyd Wright, John Barrymore, Gary Cooper, Cecil B. de Mille.

Cartea „Păcatul originar” poate fi a ta dacă scrii într-un comentariu la acest articol în care colecţie a Editurii Nemira a fost publicată autobiografia lui Anthony Quinn.

Concursul se desfăşoară în perioada 10- 16 decembrie (ora 24). Nu uita să laşi o adresă de email corectă atunci când trimiţi răspunsul, pentru a putea comunica după tragerea la sorţi, care va fi efectuată cu ajutorul random.org. 

Va fi aprobat un singur comentariu/adresă de email/I.P. Mulţumiri pentru participare şi succes!

libhumanitas.ro

13 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here