polirom.ro

“Prin timp nu treci doar mergând înainte. Prin timp te și întorci, amintindu-ți. Ce nu-ți fură uitarea, te tot străduiești să ștergi.

Poate că nu este întotdeauna un pas înțelept. Amintirile frumoase aduc zâmbet, aduc dor. Dar ce a fost greu te-a învățat o lecție, te-a trecut printr-o experiență ce poate îți va folosi cândva.

În plus, tu, astăzi, ești rezultatul trecutului tău. Învață și lecția aceasta! Fă-ți din prezent, un trecut frumos pentru viitor! Și nu-i așa că prin timp nu trebuie să treci singur, ci măcar în minim doi!?

Cel care alege singurătatea pentru că a fost dezamăgit de cei din jur este ușor de depistat. Să nu îl lași singur! Dă-i curaj, ajută-l să creadă din nou în oameni!

Celui care alege singurătatea pentru a se cunoaște pe sine însuși, dă-i timp! Cu timpul, prin timp, peste timp, se va întoarce la ceilalți și îi va surprinde, înțelegându-i mai bine. Prin timp… în doi, se creează povești de iubire… iubiri trecute, rămase, sau la care visăm. Prin timp… în doi se creează povești despre încredere, curaj, prietenie. Prin timp, oamenii vin, rămân sau pleacă, la fel cum și tu ai venit, rămâi sau vei pleca de lângă cineva.

Nicio plecare nu este o pierdere. Poate că un om a stat în viața unui alt om atât cât să îl ajute să depășească o situație, ori atât cât să îl îndrume să o înțeleagă. Această carte te va ajuta să te redescoperi și să alegi să treci prin timp, măcar în minim doi.” – Valentina Bighiu

Editura Sfera; anul apariţiei: 2017; pagini: 240.


Cumpără cartea

Valentina Bighiu s-a născut pe 14 iunie 1979, la Bârlad. Este absolventă de filologie a Liceului Teoretic Mihai Eminescu din orașul natal și a Universității Moldova Iași, secțiunea Finanțe/ Contabilitate.
Este fondatoarea blogului. https://sinceriouslyme.wordpress.com și a debutat editorial în anul 2016, publicând eseuri în revista literară Roua Stelară din Republica Moldova.
În 2017 a devenit membră a Academiei Bârlădene și a publicat prima sa carte Prin timp… în doi (Editura Sfera).

carturesti.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here