comunicate de presă evenimente

„Recensământul îmbrățișărilor”, campanie inedită la Bookfest 2024

scris de citestema.ro

Republica Moldova, țara invitată de onoare a ediției din acest an la Boookfest, alături de organizatorii salonului internațional de carte, derulează zilele acestea la Romexpo o campanie inedită de comunicare având sloganul „Recensământul îmbrățișărilor”.

Inspirată de sloganul țării invitate de onoare – „te cuprind” –, campania își propune să îi provoace pe cititorii prezenți zilele acestea la Bookfest să imortalizeze momentele în care se bucură de revederea cu cineva drag, iar mai apoi să încarce fotografiile în social media. Pentru ca organizatorii să poată contabiliza toate aceste fotografii, cititorii sunt invitați să includă un tag către pagina „Republica Moldova, țară invitată de onoare la Bookfest 2004”, plus hashtag-urile #tecuprind și #bookfest2024.

În felul acesta, cititorii alături de organizatori speră că vor crea cea mai mare bază de date a fotografiilor cu îmbrățișări din lumea cărților.

La finalul ediției din acest an a Salonului internațional de carte Bookfest, pe 7 iunie, cu o zi înainte de Ziua internațională a prietenilor buni, organizatorii vor alege în direct la „Jurnalul cultural” de la TVR Cultural, prin tragere la sorți, numele unui cititor care va merge la Bookfest Chișinău, eveniment care va avea loc în perioada 28 august – 1 septembrie 2024. La Chișinău, va fi ales de asemenea prin tragere la sorți numele unui cititor care va veni la București la ediția din vara anului 2025 a Salonului internațional de carte Bookfest.

despre autor

citestema.ro

Citeşte-mă! Citeşte, mă!

scrie un comentariu