litera.ro

Dacă eşti scriitor şi vrei să-ţi promovezi cartea, ai la îndemână un site care te ajută să faci asta, gratuit, dezinteresat şi fără niciun detaliu ascuns ori scris cu litere foarte mici.

Site-ul acesta, citestema.ro, a fost iniţiat tocmai din dorinţa de a-ţi oferi posibilitatea de a te prezenta în faţa cititorilor. Aşa că…

Dacă ai publicat o carte, scrie despre ea, cheamă eventualii cititori spre cartea ta. Nu-ţi lăsa cartea îngropată, nu o lăsa în tăcere.

Scrie un text despre cartea ta, oricât de lung, oricât de scurt, dar un text din care eventualii cititori să afle cam care este ideea, ce ai vrut cu cartea, de ce ai scris-o, cum ai scris-o, de ce ar trebui cineva să o citească etc.

Poate editura la care ai publicat cartea are PR. Poate nu are. Dacă are, PR-ul ar putea să te îndrume să o promovezi şi aşa. Dar dacă nu are, nu mai aştepta. De ce să nu ai încă un mijloc prin care cei care încă mai citesc în România să afle despre tine şi despre ce ai scris?

Pe lângă textul respectiv, ne sunt utile coperta cărţii, datele ei tehnice (anul apariţiei, numărul de pagini, editura etc.), o fotografie-portret cu autorul şi, eventual, date biografice. Totul se trimite la adresa menţionată pe pagina de contact a site-ului. Ca să vezi cum au procedat alţii, accesează rubrica “scriitorii, despre cărţile lor”.

Cam atât. Pentru orice detaliu sau întrebare, foloseşte cu încredere aceeaşi adresă.

Spor şi inspiraţie!


Imagine de Yerson Retamal de la Pixabay

elefant.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here