recomandări scriitorii, despre cărţile lor

Ștefan Apostol, despre „Pierdut și regăsit în călătoria inimii” (Editura Berg)

scris de citestema.ro

„Pierdut și regăsit în călătoria inimii” este mult mai mult decât o simplă carte. Este povestea sufletului meu, un ansamblu de trări și emoții care îi vor înălța pe cititori până dincolo de stelele de pe cerul sufletelor lor.

Cartea este scrisă sub formă de jurnal și împletește cele trei laturi ale mele, să zic așa: spiritualitatea, pasiunea pentru călătorii și dragostea pentru tradiții. Am călătorit mult prin Europa și cititorii vor experimenta alături de mine cele mai intense și provocatoare experiențe posibile.

De asemenea, cititorii vor descoperi personaje fictive și elemente de folclor. Aceste personaje au rolul de a mă ghida pe poteca ce duce Acasă, către inimă.

„Pierdut și regăsit în călătoria inimii” este o carte dedicată tuturor. Se vor găsi în paginile acestei cărți recunoștință, iertare, prietenie, inspirație, putere, curaj, dragoste.

Sunteți gata pentru cea mai frumoasă călătorie din lume?

Cartea se poate achiziționa de la mine personal, prin intermediul messengerului: https://www.facebook.com/apostol.stefan.7. Prețul cărții este 30 de lei.

Mai multe date despre mine puteți citi aici: https://dincolodevarfcom.wordpress.com/2019/12/30/povestea-mea/


Textele de la rubrica „Scriitorii, despre cărţile lor” sunt scrise de autorii cărţilor respective pentru site-ul citestema.ro. Preluarea se poate face cu menţionarea sursei şi link către articol.

despre autor

citestema.ro

Citeşte-mă! Citeşte, mă!

scrie un comentariu