Superconcurs: poţi câştiga trei pachete de cărţi de la Editura Litera – încheiat

68
1129
elefant.ro

Update

Am extras cei trei câştigători din cei 68 de participanţi validaţi. Astfel, comentariile câştigătoare au fost cele cu numerele 2, 64 şi 67.

Autorii acestor comentarii sunt Mihai Tanasie, Cîmpean Ana Adriana şi Doina.

A doua tragere la sorţi a decis în felul următor:

  • trei cărţi de Stefan Ahnhem merg la Doina
  • bestsellerul „Trei femei” ajunge la Mihai Tanasie   
  • toate volumele lui Richard Flanagan publicate de Editura Litera au fost câştigate de Cimpean Ana Adriana  

Felicitări celor trei câştigători! Trebuie să găsiţi în email un mesaj de la citestema.ro, la care vă rugăm să răspundeţi pentru a conveni asupra modului în care premiile ajung la voi.

Mulţumiri tuturor participanţilor! Promitem să revenim cu un nou concurs interesant în curând.


Luna aceasta este specială pentru că Editura Litera aduce în România trei scriitori cunoscuţi la nivel internaţional: Stefan Ahnhem, Lisa Taddeo şi Richard Flanagan.

Cu Stefan Ahnhem, autorul celei mai vândute serii de thrillere scandinave a momentului, seria Fabian Risk, am avut deja ocazia să ne întâlnim duminică, 6 octombrie, la Librăria Humanitas Cișmigiu.

Cu Lisa Taddeo, autoarea celei mai dezbătute cărți ale anului, deja bestseller internațional și în curs de ecranizare, Trei femei, ne vedem vineri, 18 octombrie, de la ora 18.30 la Librăria Humanitas Cișmigiu! Mai multe detalii în evenimentul Lisa Taddeo la București.

https://www.facebook.com/Litera.ro/videos/10162498231390464

În data de 19 octombrie Lisa Taddeo va participa în calitate de speaker și la conferința de jurnalism The Power of Storytelling (eveniment sold out).

Cu Richard Flanagan, celebrul scriitor distins cu Premiul Man Booker, unul dintre cei mai importanți autori contemporani, ne vedem la București, miercuri, 30 octombrie, de la ora 18.30 la Librăria Humanitas Cișmigiu și la Sibiu, joi, 31 octombrie, de la ora 18.30 la Librăria Humanitas Constantin Noica. 

Aşadar, patru evenimente deosebite, pe care Editura Litera le onorează aşa cum se cuvine.

În parteneriat cu site-ul citestema.ro, Litera oferă trei pachete de cărţi pentru trei iubitori de literatură. Astfel, concursul nostru va avea trei câştigători, care vor obţine, prin tragere la sorţi, unul dintre cele trei premii: 1. trei cărţi de Stefan Ahnhem, 2. bestsellerul „Trei femei” sau 3. toate volumele lui Richard Flanagan publicate de Editura Litera.

Întrebarea de concurs este: cu care dintre cei trei scriitori ai vrea să stai la o cafea sau la un ceai?

Răspunsul la întrebare trebuie completat în câmpul de comentarii de la sfârşitul acestui articol şi validat în perioada 11-18 octombrie (inclusiv). (vă rugăm să respectaţi regula unui singur comentariu de la aceeaşi adresă de email ori adresă I.P., altfel comentariul nu va fi aprobat)

Câştigătorii vor fi anunţaţi prin update la acest articol sâmbătă, 19 octombrie 2019. Nu rataţi evenimentele Litera şi succes!

68 COMENTARII

  1. Pe Stefan Ahnhem deja l-am întâlnit la București și l-am plăcut din prima clipă, așa că în mod cert mi-ar face plăcere să îl revăd la un ceai sau o cafea. Dar sunt curioasă să îl cunosc și pe Richard Flanagan și să îi citesc cărțile (încă nu am citit nicio carte scrisă de el).

  2. Lisa Taddeo – ca să fim 5 la un ceai ! Cele trei femei personaj, autoarea și eu ! Uneori fațete ale aceleiași persoane! Sunt curioasa daca e vorba de feminism in deja 2020 , impresii, cum de a devenit best-seller, care a fost ideea de baza în jurul căreia s-a construit povestea!

  3. Ar fi interesant de stat cu toți 3, însă ca sa răspund in tema, îl aleg pe Richard Flanagan pe care l-am citit, nu integral, recunosc, și aș avea mai multe întrebări pentru dînsul decît pentru ceilalți. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here