Top 10 cele mai vândute cărți în Librăriile Humanitas în anul 2018

0
819
libhumanitas.ro

În 2018, beletristica, istoria și cărțile pentru copii au fost categoriile de cărți care i-au atras cel mai mult pe clienții Librăriilor Humanitas.

Iată care au fost cele mai bine vândute titluri: pe primele două poziții în topul vânzărilor se găsesc „Sapiens. Scurtă istorie a omenirii” de Yuval Noah Harari (Editura Polirom) și „Medicină, nutriție și bună dispoziție” de Simona Tivadar (Editura Humanitas), bestseller-uri încă din 2017. Pe locul 3 se află debutul uimitor al scriitoarei Guzel Iahina, „Zuleiha deschide ochii” (Humanitas Fiction), roman recomandat de cei mai iubiți scriitori ruși ai momentului, Ludmila Ulițkaia și Evgheni Vodolazkin. Apărută abia în această toamnă, cu doar puțin timp înaintea târgului Gaudeamus, cea mai nouă carte a lui Radu Paraschivescu, „Orice om îi este teamă. Un partid, doi ani și trei premieri”, ocupă locul 4 în topul vânzărilor, urmată pe 5 de o altă carte a lui Radu Paraschivescu, „Două mături stau de vorbă. Scene românești”.

Yuval Noah Harari revine în top cu cea de-a doua traducere în limba română dintre cărțile sale din portofoliul Editurii Polirom, „Homo Deus. Scurtă istorie a omenirii” pe locul 6, urmat de „Dincolo de iarnă”, roman semnat de una dintre cele mai iubite scriitoare de limbă spaniolă, Isabel Allende, apărut în seria de autor dedicată ei la Editura Humanitas Fiction. Tot de la Editura Humanitas Fiction, cea mai nouă carte a lui Paulo Coelho, „Hippie”, un surprinzător roman autobiografic despre visul de iubire și pace universală al generației hippie, ocupă locul 7 în preferințele clienților noștri. Topul este completat de „În jurul Marii Uniri de la 1918. Națiuni, frontiere, minorități” de Lucian Boia și de „Ei mă consideră făcător de minuni. Viața lui Arsenie Boca” de Tatiana Niculescu, ambele apărute anul acesta la Editura Humanitas.

elefant.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here