Victor Miron le propune îndrăgostiților o „nuntă ca la carte”

0
109
libris.ro

Fiecare cuplu dorește ca ziua nunții să fie una de neuitat, iar pentru asta gândește cu mult timp înainte scenarii care mai de care mai interesante. Totul este important la un asemenea eveniment: de la ținute, până la muzică, de la meniu până la loc. Cele mai importante sunt însă amintirile și sentimentele care rămân peste ani.

Victor Miron, fondatorul proiectul „Cărțile pe față” a avut o idee inedită pentru tinerii care-și doresc o „nuntă ca la carte” și exact asta le-a oferit: mărturii-cărți personalizate cu poza lor pe copertă. Astfel că, peste ani, atât ei, cât și invitații lor vor putea răsfoi volumul cu poezii de dragoste „Trai în doi” și își vor aduce aminte de una dintre cele mai frumoase zile din viața mirilor.

„Persoana de decizie în cazul acestor evenimente este, de obicei mireasa, care desigur că își dorește o nuntă ca la carte. Interesul pentru astfel de mărturii crește tot mai mult în toată țară. Mai ales că este ceva nou și mirii vor să fie originali la nunta lor”, povestește Victor Miron care spune că este bucuros să constate că numărul celor care doresc să ofere în dar cărți personalizate este în creștere de la an la an.

Acestea nu sunt singurele cărți cu coperte personalizate la care s-a gândit Victor Miron. Există, de asemenea, varianta cărților cu poezii pentru mame. „Acest volum are o cerere foarte mare înainte de 8 martie. Recent, însă, cuplurile au început să ofere la botez, tot mărturie, volumul de versuri MAma, mai ales în varianta personalizată. Un motiv în plus pentru care lumea comandă aceste cărți, inclusiv „Cartea de citit în doi”, cu  succes în rândul cuplurilor iubitoare de lectură – este faptul că din vânzarea lor finanțăm campania. Iar cartipentruoamenidragi.ro este o formă de antreprenoriat social”, explică fondatorul proiectului „Cărțile pe față”.  

Victor Miron este inițiatorul a peste 20 de proiecte culturale de încurajare a cititului, prin care își dorește să promoveze cititul în moduri cât mai ieșite din comun, tocmai pentru a demonsta că lectura dezvoltă creativitatea.

elefant.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here