comunicate de presă evenimente recomandări

Zilele aniversare Litera, 6-8 mai

scris de citestema.ro

3, 2, 1 Start! Zilele Aniversare Litera au început și nu oricum! Reduceri între 40% și 80% la toată oferta Litera, kitul cititorului cadou la fiecare comandă și ebookuri gratuite! Doar pe www.litera.ro!

Cea mai controversată carte a anului 2020, bestsellerul Pământ american, de Jeanine Cummins, face parte din kitul cititorului – cadou pentru tine la orice comandă pe www.litera.ro de zilele aniversare! Cartea vine la pachet cu un tote bag de pânză cu un mesaj inspirațional pentru toți iubitorii de cărți și un semn de carte aniversar!

Descoperă recomandările noastre, află ce îți place din peste 2000 de  bestselleruri, noutăți ale anului 2020, cărți premium, must read și cărți pentru copii!

Fie că ești cititor de carte tipărită, de ebookuri, sau ambele, am pregătit o listă de 10 titluri pe care le poți descărca gratuit pentru lectură, cadou! În plus, ai peste 500 de titluri in format ebook cu care poți să îți completezi colecția, toate cu reducere 50%. Mii de titluri cu reduceri mari și nu știi ce să alegi? Ești în căutarea următoarei cărți-bestseller pe lista ta de must read? Hai pe pagina de Facebook a Editurii Litera, într-o comunitate mare de cititori de cursă lungă, să îți găsim cartea potrivită! Litera devine librarul tău personal, în online!

Stai alături de noi pentru a câștiga cărți Litera pentru un an întreg sau să participi la o nouă provocare literară – leapșa aniversară!

despre autor

citestema.ro

Citeşte-mă! Citeşte, mă!

scrie un comentariu